tiistai 19. helmikuuta 2013

Penkkarituiskeessa

Tuhma lumikki Julia, Sissi Sini, Lentokapteeni Jenna ja Merirosvo Salla
Kuva: Kimmo Kuikka

Tiistaina suuntasivat kohti Joensuuta Julia ja Salla laukut täytettyinä penkkarihärpäkkeillä,alkoholilla ja muilla virvokkeilla......

Torstai aamuna sitä jo oltiinkin juhlahumussa kun ensimmäiset juomat korkattiin kahdeksan maissa aamulla. Puvut ja naamat oli viimeisen päälle laitettu. Kaikki naikkoseni olivat niin ihanannäköisiä, niin ja miekkoset tietysti myös!Maailman parhaimman tanssipartnerin kanssa penkkarifiiliksissä! Legolas ja Lumikki!


Rekka-ajelun jälkeen päätettiin mennä istuskelemaan yksien verran huikeaakin huikeampaan Kolumbukseen. Niin ja nää kuvat ei nyt näköjään suostunu asettumaan järjestykseen, mutta olkoon. Tässä Kissanaisen kanssa.


''Kolumbus jee!''
Rakas ystävämme Ville oli mukanamme naukkailemassa piilopulloja rekka-ajeluiden aikana ja liittyi seuraamme Jennan luokse istuskelemaan myöhemmin.OHO!

Mitäs myö abit!
Kuva: Uppa

Tässä vielä kokonaisuudessaan Tuhma Lumikki asuni.Minulta jäi illan bileet väliin, sillä jouduin hyppäämään auton takapenkille viiden jälkeen kun lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä vanhempieni, Karrin ja Katin kanssa. Siitä olikin sitten suuntana Rooma, josta kerron lisää seuraavassa postauksessa ;)

Lopputunnelmaksi voisin sanoa olon olevan haikea. Viimeisen kerran astun toivottavasti vielä vanhaan lukiooni keväällä, jonne menen lakitettavaksi. Nythän käyn viimeistä vuotta lukiota virallisesti Helsingissä ja ehkä juuri siksi käynti Joensuussa ja vanhojen kavereiden tapaaminen olivat entistä haikeampaa.

5 kommenttia:

 1. Tulipa omat penkkarit mieleen. Olin nimittäin -07 sonnustautunut täysin samaan Lumikin asuun kun sinä. :)
  Tuolloin sain paljon kommentteja lähinnä Punahilkasta,,,mikä oli mun mielestä ihan käsittämätön sekaannus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, ei miulle vaan tuollasia heittoja tullut! Kummallista, ei taida olla kaikilla rooliasut hallinnassa.

   Poista
 2. kylläpäs miusta nyt on edustavia kuvia löytyny... :DDDDD haha oli huippu päivä!

  VastaaPoista