tiistai 19. helmikuuta 2013

Projekti punainen tukka!

TAVOITETUKKA

Vuonna 2009 omistin tällaisen tukan (kuva alapuolella) ja nyt on tullut aika hankkia se takaisin. Kampaajalla keskiviikkoaamuna istuskellessani maailma yhtäkkiä valkeni ja juurikasvun värjäys kera latvojen leikkausten muuttuikin parin lisäkysymyksen kautta suuremmaksi projektiksi. Keskustelu oli jotakuinkin tätä luokkaa:
Minä: Sanoppa suoraan millasessa kunnossa tää tukka on...olis vähän niinkun idea mielessä!
Kampaaja: Voiei, en taida edes halua kuulla mitä tällä kertaa...noooo..
*hetken tutkinnan jälkeen*
Kampaaja: Latvoja kun napsasee kymmenisen senttiä niin ois ihan hyvä mut...mitä mielessä?
Minä: MINÄ HALUAN PUNAISEN TUKAN! PUNAISEN!
Kampaaja: *hiljaisuus* Kai se on sitten tehtävä

Ollaan siis tosiaan kampaaja Miian kanssa oltu se useampi vuosi tekemisissä tukkamerkeissä joten ollaan aika avoimia toisillemme. Ei kai siinä, sit ruvettiin vaalennushommiin. Tässäpä projektia kuvien kera...2009

Vaalennuksen jälkeen....Väriä päähän......TADAA! Näyttää eri valoissa aika erilaiselta, joten vaikeaa ehkä hahmottaa oikeaa väriä. Päältä tukka on tositosi punainen, mutta kun pohjalla on tuota mustaa ollut sen verran kauan ettei tulos ole luonnollisestikaan tasainen. On kirkkaampaa ja tummempaa punaista. Mutta tulos oli parempi, kuin mitä aiemmin oletettiin. Ihmeen hyvin vaaleni tuo tumma väri.


Kesään mennessä miulla pitäis olla kokonaan kirkkaana leiskuva punainen hiuspehko! ;)

8 kommenttia:

 1. Ooo, ihanat hiukset!<3
  Mä viime viikolla varasin ajan ja mulla on torstaina värinpoisto ja toinen tulee luultavasti tarpeeseen ja sen teen pikimmiten myös. Seuraavalla viikolla minunkin päähän tulee punaista! Tuleekohan siitä samanlainen villitys kuin pari vuotta sitten ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan et onnistuu siullakin kivasti tuo projekti :) Joo, muistan kans kun jokunen vuosi sit kaikilla oli punanen tukka ;)

   Poista
 2. Mulla on samainen projekti menossa ja voin sanoa, että yhtä tuskaa tuo vaalentelu :D Tähän mennessä varmaan 3-4 värinpoistoa takana ja silti mustaa on vieläkin hieman tukassa, mutta onneksi nyt jo näyttää paremmalta tosin nyt pitää totutella hieman lyhyempään tukkaan kun varmaan puolet lyhemmät hiukset mitä aikaisemmin oli. Mutta pääasia että ite alkaa olla tyytyväinen tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no miultakin piti tosiaan ensialkuun jo napsasta kymmenen senttiä tukasta pois. Onneksi se kasvaa takaisin...
   Miulle ennustettiin et ei tarviis enää kun vain yksi värinpoisto, mutta saa nyt nähdä. Toisaalta tästä tukasta irtoaa aiak hyvin väri näin yleisestikin, siksi tämä vaihtelu on ollut aika helppoa. :)

   Poista
 3. älä värjää kokonaan, toi liukuväri efektti on ihana!!!! näytät loistavalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No siis tuo on jo käytännössä kokonaan värjätty punaiseksi siihen on vaa jäänyt mustaa väriä jonnekin väleihin kun ei lähtenyt pois. :)

   Poista
 4. Oi, vau! Näyttää todella hyvältä :) Tässä tulee itsellekkin kauhea värjäys hinku :D

  VastaaPoista