keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Arkimeikki

 Tässä haluan näyttää teille arkimeikkini. Voisin sanoa ensin meikkauksesta jonkun sanasen. Meikkaan käytännössä päivittäin, sillä harvoin tulee vietettyä koko päivää kotona. Koulumeikkini ja kaupunkimeikkini eivät eroa toisistaan, mutta yöelämään lähtiessä meikki on voimakkaampi ja käytän silloin usein tekoripsiä ja vahvempaa huulipunaakin.

Kotona ollessani en meikkaa ja pidän viikossa vähintään yhden meikittömän päivän. Myöskin perus kauppareissut suoritan useimmiten ''nuamattomana''. En pidä itseäni erityisen rumana ilman meikkiä, joten on aika helppoa olla ilmankin myös julkisilla paikoilla. Meikkauksesta on kuitenkin tullut jokapäiväinen tapa, se on mukavaa. En kuitenkaan käsitä niitä, jotka lähtevät joka paikkaan ylivahvalla pakkelikerroksella. Tykkään itse melko luonnollisesta ulkonäöstä näin arjessa.

Arkimeikistäni on oikeastaan kaksi versiota, jotka vaihtelevat laiskuuden ja kiireen mukaan. Laiskemmassa versiossa näyttää juurikin tältä. Melko simppeli siis.
- Meikkivoide
- Puuteri
- Aurinkopuuteri
- Kulmakynä
- Ripsiväri
- Eyeliner
- Mahdollisesti vähän pinkkiin vivahtavaa huulipunaa

Tadaa!


Jos miulla on aamuisin enemmän aikaa, meikki näyttää tältä. Olen siis ehtinyt laittaa myös luomiväriä. Ja ripsiväriä myös alaripsiin. Luomiväreissäkin suosin luonnollisia värejä. Sekoitan useita ruskean sävyjä toisiinsa ja teen niistä kivan kokonaisuuden.
- Vaalea beige
- Tummanruskea
- Kultainen


Tykkään laittaa niinsanotut ''kissasilmät'' eli vedän eyelineriä ylöspäin kuvanmukaisesti. Tuosta kuvasta poiketen itse laitan vielä paksummat rajat eyelineriin.


Ja loppujen lopuksi valmis meikki näyttää tältä


 Meikkivoide: Maybeline SuperStay 24h
Puuteri: Isa Dora Perfect Loose
Aurinkopuuteri: Rimmel Natural Bronzer
Ripsiväri: Loreal Paris Volume Million Lashes Extra-Black
Eyeliner:Rimmel Exaggerate
Kulmakynä: Lumene Blueberry
+ vaihtelevasti jokin huulipuna/kiilto
Tyttö tuollainen

2 kommenttia:

 1. Minä olen se, joka lähtee joka paikkaan pakkelikerros naamassaan. Kiva, että joku tykkää itsestään myös ilman meikkiä. Ei minussakaan mitään rumaa ole ilman meikkiä, mutta tykkään näyttää nätiltä ja laittaa naamaan pakkelia. :)
  Ilman meikkiä on kyllä vapauttavaa olla välillä, kun voi hieroa silmiään ja rapsuttaa kutiavaa nenää ilman, että tarvitsee pelätä meikin leviävän. Mutta toiset ne vaan tykkää meikistä, kuten mie ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep! Joskus tulee oltua useampikin päivä ilman meikkiä jos on vapaata ja sitten yks kaunis päivä kesken koulupäivän hieraisee silmää vapautuneesti kunnes tajuaa laittaneensa ripsivärit sun muut naamaan. Voi riemua. :D

   Poista