lauantai 9. maaliskuuta 2013

You're looking magical in the city tonight

 Eilinen viipotus Helsingin yössä tuli todellakin tarpeeseen ja sain viettää aikaa ihana ystäväni Henrietan kanssa. Suunniteltiin aluksi, että oltaisiin vain meillä ja otettaisiin yhdet jossain mutta tanssijalkaa alkoi vipattamaan ja kun me jotain keksitään, niin se on menoa sit! Päädyttiin loppujen lopuksi DTM:ään pohtimaan miksi kaikki hyvännäköiset miehet on homoja. Sisäänpääsymaksut joihinkin paikkoihin on kyllä tajuttoman kalliita. Kävin muuten New Yorkerin avajaisissa Itäkeskuksessa torstaina ja löysin sieltä tuon päälläni olevan mekon.
Kiitos ihanalle Etalle stailauksesta. Rakastuin kyllä tuohon nutturaan!

Tämänpäiväinen fiilis onkin jo sitten ihan toisenlainen. Yksi ihana ihmissuhde päättyi ja otin sen tosi raskaasti. Jotenkin tilanne alkaa muuttua surullisesta katkeraksi, kun toinen oli valmis heittämään kaiken niin helposti menemään. Jäihän tästä käteen itku, paniikkikohtaus ja entistä vähäisempi luottamus ihmisiin.
''Ja mitä tekevät muut, rakastavatko vaiko pelkäävät?
Ja mitä tekevät muut, rakastavatko vaiko hylkäävät?
Tyttö epäkunnossa''

3 kommenttia:

 1. Tuo mekko on kyllä nätti sulla, tykkään sen leikkauksista ja nuttura myös sopii sulle tosi hyvin! Kaunis olet :)

  Itselläni on myös ihmissuhteita katkeillut tässä viimeaikoina yllättävän paljon. Luultavasti puhun nyt eri ihmissuihteista kuin sinä, mutta niistä kuitenkin. Tottakai niistä pieni katkeruus jäi ja surullinenkin olen, mutta ainahan vain aika parantaa haavat ja uusia ihmissuhteita tulee! Voimia sinulle paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-)
   Joo, aluksi olin vaan tavattoman surullinen mutta loppujen lopuksi katkeruus vie voiton kun ei voi käsittää, miten toinen ihminen välittikään itsestä loppujen lopuksi niin vähän ettei tahtonut säilyttää välejä. :/ Tsemppiä sinne kanssa! :)

   Poista
 2. perus-julia, hintalappu roikkuu vielä mekosta ;) kyl se siitä muru<3

  VastaaPoista