torstai 11. huhtikuuta 2013

Absolut Red


Punaisten hiusten haalistuessa koen suurta turhautuneisuutta. Kampaaja antoi ohjeen, ettei vastavärjättyyn punaiseen kannata haalistumisen myötä tunkea turhaan kestovärejä. Tuore punainen alkaa vetää sävyä  helposti ruskeaksi, mutta itse olen onnistunut säilyttämään punaisen melko hyvin Fantasy colorgloss tuotteen avulla. Se on myös hiuksien kunnon kannalta parempi vaihtoehto kun ainaiset kestovärirääkkäykset. Ei varmaan tee helpotus tällekään päälle pahaa kun aiempi vaalennusprosessi pois mustasta kulutti varmaan jonkin verran. Eilen huomasin, että osa hiuksista alkoi näyttää taas joltain ruskeaoranssisekoitukselta, mutta vakkarituotteeni pelasti jälleen!
Hiukset näyttävät taas paljon eloisammilta ja punainen väri on selvästi kirkkaampi! :-)

4 kommenttia:

 1. Tosi nätit sun hiukset! Olen myös itse huomannut, että helposti hiukset muuttuvat varsinkin latvoissa oranssinruskeiksi, ja käytänkin värimaskia aina välillä. Mistähän tuota Fantasy colorgloss'ia saa? Olisi kiva testata :)

  VastaaPoista
 2. Tosi useista kampaamoista saa ja netistä toki saa tilattua. Mut itse oon aina ihan kampaamosta hakenut :-) kannattaa käydä katsomassa. Värivalikoima on laaja ja punaistakin on useampaa sävyä!

  VastaaPoista
 3. Mun päässä tuo Fantasy ei halunnu koskaan pysyä. Ite suosin Directionsin tai Aricolorin värejä, tosin Aricolorin hinta nousi semmosiin lukemiin että ei paljo raskinu. Mutta 50-50 miksaus hoitoaineeseen ja sitä joka toisella pesulla tukkaan nii johan pysy väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! No miun päässä punaseen vetävät sävyt pysyy muutenkin aika hyvin kun omakin pohjaväri on vähän sinnepäin vetävä. Directionsseja oon kans käyttäny ne on ihan jees, mut tuossa tuo purkki on niin mukavan kätevä. Suosin Crestolin tuotteita kun niitä kampaajakin on aina miulle suositellu kun ovat niin hoitavia. :) oon käyttäny crestolin jotain toistakin color gloss putkiloa, sekin oli kai ihan toimiva...

   Poista