keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hullut Päivät ostossaldo


Jo oli taas hullu päivä. Päätettiin toimia vanhan sanonnan ''aikainen lintu madon nappaa'' mukaan ja suunnistaa yhdeksäksi Stockmannille tutustumaan tämänkertaiseen Hullut Päivät-tarjontaan. Emme antaneet ihmispaljouden häiritä vaan sukelsimme rohkeasti sekaan.


Huomasin jo kuvastosta ihanat Michael Korssin balleriinat ja päätin, että nämä on saatava. Saavuimme kenkäosastolle jossa erään pöydän kohdalla kävi kova tohina. Tottakai juurikin se pöytä, josta näitä balleriinoja saa ja aivan tyhjänä. Vain pari hullua kappaletta jäljellä eri kokoa ja väriä. Kengät tosiaan menivät kuin kuumille kiville, mutta olin päättänyt löytää jäljellä olevista vielä itselleni parin. Puolen tunnin ajan seilailin pöydän ympäristöä edestakaisin vain toinen pari kädessäni. Muutkin saalistaja-naiset pyörivät periksiantamatta lähistöllä ja odottivat löytävänsä itselleen parin. Lopulta joku heitti turhautuneena pöytään kengän, joka sattui olemaan pari omalleni. Kärsivällisyys kannatti!Herkun puolelta löytyi leipämaistajaiset ja oli pakko ottaa ihana ruisleipä matkaan mukaan! Lämpimät suositteluni!


Hulluilla Päivillä mausteet ovat edullisia ja käyn nappaamassa joka kerta itselleni vähintään yhden purkin mukaan. Paprikamauste loppui juuri sopivasti toissapäivänä. Parit muutkin perustarvikkeet löysivät tiensä ostoskoriini.


Uusi lisäys Disney-hyllyyni. Olin odottanut elokuvan halpenevan, että viitsin ostaa sen. Nyt hinta oli kohdillaan ja mie oon niin mielissään kun vaan olla voi!

Lopuksi vielä löysin perinteisen valkoisen Vilan boleron. Omistan ainoastaan mustia boleroita ja pidempiä valkoisia neuleita, mutta valkoinen bolero tulee varmasti olemaan varsin kovassa käytössä. Kesäkin lähestyy ja toppien/mekkojen kanssa on helppo kietaista bolero ympärille, jos on vähän viileämpää. Ne ovat pienen kokonsa myötä myös helppo survoa laukkuun - aina ihan vaan kaiken varalta.

Huomenna täytyy rohkaistua vielä uudestaan paikan päälle ostamaan Gantin pyyhkeitä. Ne ovat hullareilla edulliseen hintaan ja väritkin ovat tosi kivoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti