tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen viettoa


 Viettelin pääsiäistä kotopuolessa Rääkkylässä. On aina mukavaa päästä äidin ruokapatojen ääreen. Siellä tekee mieli laittaa jotakin rentoa ja mukavaa päällensä ja päälleni päässyt trikoomekko täytti nämä vaatimukset vallan mainiosti. Mekko oli jäänyt vain kaappiin pyörimään enkä voi käsittää minkä takia. Se on sopivan suloinen ja juliamainen.Mekkonen on ostettu Spiritstoressa. Asua piristivät lisäksi Guessin kaulakoru ja korvakorut. Koruissa olen melko laiska, en useinkaan jaksa vaihtaa niitä. Toisaalta jos on kerran hyvät ja yksinkertaiset arkikäyttöön löytänyt, niin miksikäs pitäisikään.Kaverukset Rääkkylässä viettämässä aikaaLoppuun vielä pari kuvaa miun pääsiäisestä :)


Täytyy nyt vielä mainita, että perinteen mukaisesti etsin ympäri asuntoa piilotettuja pääsiäismunia mukanani tämä keltainen ankkakori. Aika loistava saalis, eikös? ;)


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, itsekin iskin silmäni siihen välittömästi alennusmyynneissä pyöriessä! Vielä kun näki sen keltaisen alennuslapun ei vain voinut jättää sinne kauppaan ;)

   Poista
 2. Hei, todella upea toi tatuointi ja kivoja pääsiäisaiheisia kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Pääsiäinen on jotenkin väritykseltään ihanan pirtsakka ja raikas!

   Poista
 3. Kuulostaa kyllä niin mukavalta tuo pääsiäismunien etsiminen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ollut pienestä pitäen perinne jota ei vain voi rikkoa! :D Aina voi olla sopivan lapsellinen ;)

   Poista
 4. Ihana, toi keltainen ankkakori kruunasi tämän pääsiäisvoittoisen postauksen! n_n

  VastaaPoista