maanantai 15. huhtikuuta 2013

Whiteout -13

Muutama kuva ensimmäisestä mutta ei varmasti viimeisestä Whiteout-käynnistäni. Lyhyesti ja ytimekkäästi; hyvää musiikkia, kivannäköisiä ihmisiä ja muutenkin yleisfiilis paikan päällä tosi hyvä ja energinen.  kippis kuuuuulaus!
Mekko: Seppälä
Kengät: Kookenkä
Hiuskoriste: H&M
Kaulakoru, korvakorut: Glitter
 Muutama sananen siitä kuinka viime tipassa tajuaa, ettei ole mitään vaatetta koko tapahtumaan. Kiersin koko Kampin läpi enkä löytänyt yhtäkään ihan tavallista valkoista mekkoa, joka olisi lyhyt, seksikäs eikä mitään ylimäärästä härpäkettä. En löytänyt yhtäkään. Tuskan hiki alkoi valua jo ja kiroilin sitä, kuinka ostoksille ei koskaan pitäisi lähteä etsimään jotain tiettyä sillä sitä ei varmasti löydy.
Lopulta löysin mekon, jonka kelpuutin. Tittididiididii Seppälän nuorten osastolta! Propsit sille siis, jälleen kerran. Ei ollut ensimmäinen kerta!


7 kommenttia:

 1. Mikä tuo Whiteout nyt sitten siis on? :D En oo päässy oikein jyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trance-musiikkitapahtuma. Idea pukeutuu kokovalkosiin. Sit siellä on erikseen sellanen raskas konemusiikkipuoli jossa soitti muun muassa iki-ihana Proteus! :-)

   Poista
 2. Ihana tuo sun mekko!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli kyllä hyvä löytö nuorten osastolta :-)

   Poista
 3. Whiteoutit on melkee aina mun synttäriviikonloppuna, aina on ollut jos jonkinmoista kekkeriä, mutta ens vuonna pakko päästä paikalle 8) Ihanaa kontrastia tuo leiskuvanpunainen tukkasi valkoisten vaatteiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ainakin itse tykkäsin tosi paljon! Ehkä me törmäillään siellä ensi vuonna sitten;)
   Ja kiitos, huomasin itekki miten paljon oikeestaan tykkään valkosesta kun se sopi jotenki nii kivasti! :-)

   Poista