tiistai 21. toukokuuta 2013

Air & Motor Show


Lauantaipäivä vietettiin Air & Motor Showssa kuten mainitsinkin edellisessä postauksessa. Oli aivan järkyttävää, kun en tosiaan sen sairastumisen takia pystynyt puhumaan. Imeskelin Strepsilssejä jatkuvalla syötöllä ja yritin säästellä ääntä, mutta olin kuitenkin iloinen että päätin lähteä paikalle. Oli hauskaa päästä lentokoneiden sisälle tutkimaan tiloja!

Thomas puku päällä esittelemässä kouluaan. Kaikki esittelijät oli niin reippaita ja hyvännäköisiä kauluspaidoissaan ja kravaateissaan!

Miusta tuli niin ylpeä tyttöystävä kun kuulin, että jo ensi vuonna mieheke pääsee lentämään tätä konetta ja kun saatiin vielä sisätiloissa oikein esittelykierros olin ihan että vau! Esittelijä oli tosi mukava ja pääsin ohjaamoon leikkimään lentäjää!

Melkein innostuin lentäjävaimo-ajatuksesta!
 Katselimme upeita esityksiä päivän aikana. Moottoripyöriä, autoja ja vielä upea lentonäytöskin! Onneksi sää suosi sen verran, ettei alkanut sataa vettä epävarmoista ennusteista huolimatta. Ruokatarjonta oli muuten erinomainen, jokaiselle löytyi varmasti jotakin mieluista. Tarjolla oli kala-aterioita, kebabia, lihaa,wokkeja ja vaikka mitä muutakin. Lisäksi herkuttelimme jälkkäriletuilla ja kahvilla. Onneksi kurkkukipuni ei sentään estänyt täysin syömistä, se jos mikä olisi pilannut päivän.

Thomas esittelemässä koulunsa konetta innostuneelle pojalle.
Käytiin tottakai tutkimassa myös Patrian esittelypiste läpi.

Aina oppii jotain uutta, voi sanoa tällaisen päivän jälkeen!

4 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen makea ammatti kyllä <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia.
  Lempparini on se kun istut lentäjän paikalla
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo piti päästä kokeilemaan miltä tuntuisi istua lentäjän puikoissa! :-)

   Poista