perjantai 31. toukokuuta 2013

All I need

Takki: H&M
Paita: Newyorker
Hame: Seppälä
Kengät: Iron Fist
Laukku: Ted Baker
 Kaikki mitä tuona kesäisenä päivänä halusin oli saada laittaa musta hameeni päälle ja saada jäätelöä. Päätin toteuttaa molemmat ja lähteä ulkoiluttamaan vastaideoitua asuyhdistelmääni, johon sainkin mukaan haluamani hameen. Mielestäni asu on kiva ja tyylikäs, mitäs pidätte? Joskus tulee joku ihmeellinen tarve saada _juurisetietty_ vaatekappale päälle!

Kaivopuistossa oli tuulista, mutta ei onneksi kylmä. Saimme ystäväni kanssa haluamamme jäätelöt ja nautiskelimme niiden kera kesäisestä ilmasta.

''Oota hetki oota hetki onko hame suorassa??!''

Päätin pikaisesti kertoa teille myös kuulumisistani. Olen siis tosiaan tällä hetkellä Joensuussa kirjoittelemassa teille ja huomenna onkin aika juhlia kauan odotettua valmistumistani. Alan olla aika innoissani tulevasta päivästä, ja viime hetken panikointien jälkeen olo alkaa viimein olla melko rentoutunut ja itsevarma. Tuskin maltan odottaa että pääsen näyttämään teille yo-mekkoni jonka ystäväiseni Jenni miulle väsäsi omien toiveideni mukaan! 


Huomisen jälkeen sitä ollaan virallisesti ylioppineita, mutta siitä lisää myöhemmin. Tänään on satanut inhottavan paljon vettä, mut huomiseksi toivon mukaan saadaan paljon auringonpaistetta! ;)

2 kommenttia:

 1. Ai ja voi, onpa todella tyylikäs yhdistelmä! :o Näytät kyllä ihastuttavalta nykkiläiseltä bisnes-naiselta, bueno! Ja aukinainen punainen tukka kumminkin vähän rentouttaa tuota tyyliä ettei näytä ihan LIIAN tiukkapipoiselta :D Muru on nätti niin <3

  VastaaPoista
 2. I think the aԁmin of thiѕ web ρage is tгuly ωοгking
  hard іn fаvoг of hіs websitе,
  sіnсe heге every material іs quality
  baseԁ information.

  Feel frеe tо visіt my hοmepage; NäSplastik

  VastaaPoista