torstai 23. toukokuuta 2013

Girl With Red Hair

Uusi tukka!!

Lämpimät suositteluni Kulosaaressa toimivalle Iconhair-kampaamolle, jossa kävin keskiviikkona ehostamassa tukkaani kesäkuntoon. En ollut aikaisemmin kovin tyytyväinen tukkaan, kun siitä ei saatu selkeää kirkasta punaista vaan tulos jäi tummaksi eikä mustaa väriä saatu irroitettua kokonaan. Nyt voin sanoa kuontalon olevan räväkkä, tulinen ja niin kuin kampaamossa kynsiä ja erilaisia hoitoja tekevä ihanan pirteä neitonen kommentoi; ''WOU, IT IS SO RED AND REALLY REALLY HOT....AND SEXY!'' Haha, oli tosi hauska kampaamoreissu!

 Niille jotka, eivät ole ehkä nähneet aiempia postauksiani, niin haluan näyttää millainen muutos on saatu aikaan. Tosiaan aiemmassa kuvassa tummaa on todella paljon. Jo toisen kampaamokerran jälkeen tulos oli näin mainio! Värjäykseen ei käytetty kestoväriä, vaan Colormaskia.


Mielipiteitä; Tykkäättekö uudesta tukastani?
Do you like my new hair?


7 kommenttia:

 1. Aivan mahtava! Punainen tukka on vain niin upea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nyt olen täysin hurmioitunut! ;D

   Poista
 2. Ihanan pirteä tukka :) Ite jouduin luopumaan punaisesta alkas olemaan niin työläs ylläpidettävä, mutta ihanathan nuo punaset hiukset on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, onhan siinä työtä, tosin itsellä kun aiemmin ollut päässä pinkkiä ja violettia sekä sinistäkin niin niihin verrattuna punainen on aika helppo, etenkin kun läträsin kaiken maailman liukuvärjäysten kanssa aikaisemmin :D

   Poista
 3. Wau mikä väri! Mä tykkään aikalailla kaikista punasista väreistä, varsinkin kirkkaista, että myös verenpunasista ja tuo on tosi upea! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin kirkkaat värit ovat niitä suosikkeja, mistään oranssinpunaisista en perusta. Kieltämättä värjäys onnistui täysin odotusten mukaisest joten voi olla mielissään :-)

   Poista
 4. Bluehost is ultimately one of the best website hosting company with plans for all of your hosting needs.

  VastaaPoista