torstai 16. toukokuuta 2013

Summer Jam

 Toppi: Guess
Neule: Vero Moda
Housut: Guess, Castel Romano Outlet
Kengät: Carvela
Laukku: Guess
Korut: Guess
Hiuskoriste: H&M

Kesäpäivän viettoa rennosti Kaivopuistossa jäätelöä syöden ja autolla ilman kattoa ajellen. Aika täydellistä yhdistettynä siihen, että cd-soittimesta pauhaa Above&Beyondin kesäiset biisit. Se on niin ihana fiilis kun tuntee tuulen ja hiukset hulmuavat, etkä oikeastaan edes välitä vaikka ne sotkeentuvat ja tulevat suoraan naamalle. Oon kyllä niin täpinöissäni kesästä ja auringosta ja suunnitelmista!


 Pakollinen autokuva. Ja karvanen tupsu alareunassa viittaa valkoiseen koiruuteemme, joka lähinnä nukkui tyytyväisenä koko ajelun ajan ;)

Olin muuten eilen katsomassa Loistavaa Polkua Bar Loosessa. Tulipa taas kiva fiilis, kun kuulin vielä oikeastaan kaikki suosikkikappaleeni. Thomas joutui pitäytymään vesilinjalla, joten sain käyttää sen puolesta vielä kaksi drinkkilippuakin, hurraa! :-)

En muuten varmaankaan kertonut täällä, että sain koko kesäksi kesätyön Kontulan Alepasta. Olin suoraansanottuna aivan varma etten saisi työtä, kun alkujaan hakijoita oli yli 1900 kappaletta. Ihan uskomatonta, miten hankalaa on päästä nykyään töihin yhtään minnekään. Olen kuitenkin enemmän kuin iloinen, että sain paikan. Huomennakin aamusta taas noustava töihin. (Teen jo toukokuun osa-aikaisena)
Helpottaa huomattavasti ajattelua, kun tietää että kesäksi on jotain järkevääkin tekemistä ja myös rahatilanne on kunnossa. Tuollaisten hakijamäärien ja useampien karsintojen jälkeen osaa todella arvostaa saamaansa työtä. Itse olen viihtynyt siellä loistavasti, miulla on tosi mukavat työkaverit ja pomo!

Nyt siis unille, että jaksaa huomenna taas herätä töihin ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti