torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu -13


Vietimme Thomaksen kanssa vappua Lauttasaaressa Thomaksen vanhempien luona. Köröttelimme perille kolmen ruokakassin kanssa. Ilma tuntui muuten lämpimältä, mutta tuuli oli inhottavan kylmä. Päätin silti uhmata kylmää tuulta ja pukeutua jo aika kesäisesti.


H&M:ältä ostamani nahkatakki on parin viime päivän aikana päässyt viimein toden teolla käyttöön.

 Nuamakuvaa matkalla Laruun


Päätin tehdä perinteisesti itse perunasalaatin, koska se on vaan niin hyvää enkä yhtään tykkää kaupan mössökökköperunasalaatista. Omena on aivan täydellinen ainesosa perunasalaattiin. Kuvasta huomaa, että nainen keittiössä ja mies loikoilee sängyllä ;)


Grillattavana oli kaikkea mahdollista, että varmasti sopivat kaikkien makuun. Aurajuustotäytteisiä herkkusieniä, tuorejuustolla täytettyjä tomaatteja, maissia, erilaisia makkaroita, grillitassuja. Lisukkeena valkosipulivoipatonkia ja valmistamaani perunasalaattia. 

Jälkiruokana perinteisesti munkkeja ja tippaleipiä, sekä ihania tuoreita mansikoita.


Kippis kulaus!


Pikku Lily löysi itselleen tekemistä serpentiinistä.


Ilta sujui kaiken kaikkiaan rennosti syöden itsensä ähkyyn, saunoen ja jutellen mukavia. Niin ja tietysti juoden shamppanjaa. Meidän osalta vappu oli rauhallinen ;')


Seuraavana aamuna anoppi tulee iloisesti ja ilmoittaa, että yksi pullo Moëtä oli vielä jäänyt ja sehän täytyi korkata heti aamupalaksi.


Aamupalan ohella suunnittelimme vapputorille lähtöä. Thomas luopui aamuskumpasta ja otti sen sijaan simaa - kuskille ei tarjoiltu ;)Lily loikoili tyytyväisenä auringossa


Tukka ei kestänyt tuulessa muotissaan, mutta ei se menoa haitannut! Chanelit päähän ja nautiskelemaan auringosta ja hyvästä skumpasta! ;)
Niin meidän tapaista - päätimme anopin kanssa pysähtyä Mattolaiturille kesken matkan ottamaan lasilliset. Tämän jälkeen matka jatkuikin tuskastuttavan hitaasti sillä normaalisti vain muutaman minuutin matka muuttui vappuruuhkan takia yli tunnin pituiseksi autossa istumiseksi. Muutama muukin kun oli kiertämässä samaa Kaivopuistolenkkiä ja matkalla torille.

Loppu hyvin kaikki hyvin kuitenkin! Pääsimme perille, herkuttelimme torin antimilla ja nautimme iloisesta vapputunnelmasta. Omalta osaltani voin sanoa vapun olleen oikein onnistunut!

3 kommenttia: