sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kuohuviini ja ystävät

 Vietettiin Sallan kanssa päivää Kulosaaressa piknikin merkeissä. Meille alkaa näköjään muodostua jo perinne tälläisistä piknikkireissuista, mut ne on kyllä tosi rentouttavia ja mukavia. Ilma oli ihanan lämmin joten auringonotto sopi kuvaan. Oli ihan superkiva fiilis ja aika tuntui kuluvan liian nopeasti. Ihan liian pian huomattiin päivän kääntyneen iltaan, mutta piristystä toivat Jussi,Samu ja Miska, joiden kanssa päädyttiin istuskelemaan ulos loppuillaksi.
 Pikku Lily oli niin onnellinen kun sai viettää aikaa ulkona loikoillen ja pyörien nurmikossa.
 Eväskorimme täyttyi jälleen herkuista. Tällä kertaa otimme mukaan jäätelöä, sushia, viinirypäleitä ja shamppanjaa. Stockmannin sushit on kyllä tosi maukkaita, alkoi itseasiassa tekemään niitä mieli nyt kun tässä kirjoittelen. 
 Meijän skumpat!

 Tässä kirjoitellessani olen muuten matkustamassa Joensuusta takaisin kohti Helsinkiä.
Ikuisuustylsät metsämaisemat ja pellot vain jatkuvat ja jatkuvat..... Peltipoliisit kuumottelevat vähän väliä eikä ole näkynyt edes yhtäkään jäätelökioskia. Mikä mahtava tapa viettää synttäreitä haha ;D Toivorikkaana odottelen sinisiä Helsinki-kylttejä, jotka kertoisivat kauanko kestää päästä kotiin, mutta sen sijaan edessä turuuttelee vain pitkä autojono jonka syyksi selviää edessä hiljakseen määränpäähänsä matkaava rekka. Kas, ollaan näköjään Kouvolassa. Reissustani ja juhlistani kerron lisää sitten myöhemmin.
fiilistelykuva piknikki-illan loppupuolelta
Aurinko laskee selkäsi taa, se värjää sun hiuksesi punaisellaan....

2 kommenttia:

  1. Ihania kesäisiä kuvia! Piknikit on kyllä yksi parhain juttu kesässä mitä voi tehdä :P

    VastaaPoista