maanantai 22. heinäkuuta 2013

Wonderful tonight


Sunnuntaina vietimme ihanaisen Jennin kanssa kumpikin vapaapäiväämme ruoan, juoman ja elokuvan merkeissä. Illan elokuvaksi valitsimme The Lone Rangerin.  Päätimme tavsta Kampissa, josta suuntasimme Picnikkiin syömään aivan mahtavia uuniperunoita. Lähestulkoon aina päädyn syömään niitä, mikäli ulkona syöminen tulee kysymykseen. Lämminsavulohi ja fetajuusto ovat aivan täydellisiä uuniperunoiden kera.
Toki kun tyttöjen kesken lähdetään niin asiaan kuuluu myös suuntaaminen kylmille siidereille ennen elokuvan alkua.

Huivi: Seppälä
Toppi: H&M
Neule: Vero Moda
Hame: Guess
Laukku: Louis Vuitton
Kengät: Michael Kors pakolliset tilapäivitykset. Haha, tänä päivänä sitä ei vaan osaa olla näpräämättä jatkuvasti puhelinta ja päivittämättä tarkalleen missä on ja mitä tekee :D Nykynuorten sairaus, otaksun.
Ihana kylmä Crowmoor Extra Dry

Tyttöjen juttuja on:
Kuivaa valkoviiniä, laittisiideriä
jo kiristää vyö. Nauretaan järkemme kippuraan,  itketään seuraava yö -tyttöjen sydän lyö

 ''Taking stupid pictures of yourself with a duck face, post it on facebook and myspace
So I can point and laugh laugh laugh at your stupid fucking duck face.'' ;)
 Oon ehkä hieman täpinöissäni tulevasta Monsterit Oy elokuvasta. Ikuinen Pixar ylistäjä ilmoittautuu!
Finnkino olikin jo täynnä mainoksia tulevasta, mikä lisäsi luonnollisesti intoa. Voi juku, että on odotukset korkeella ja tunnen oloni kärsimättömäksi pikkulapseksi!

Niin, lapsista puheen ollen. Kun kaksi Disney hörhöä päätyy samaan tilaan ja tarjolla on ei-kovin suolaiseen hintaan Monsterit Oy limpparimukeja niin se on menoa sit. Vanhat kunnon arpomislorut lausuttiin häpeilemättä ääneen mukien edessä, kun ongelmaksi muodostui valinta Tare-mukin ja Masi-mukin välillä. Lopulta Kummasta kädestä-arvuuttelu antoi miulle Masin ja Jennille Taren. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Ja me marssimme katsomaan The Lone Rangeria tyytyväisinä uudet mukit kourassa. Eipä ollut muilla leffasalissa yhtä hienoja mukeja!! ;)

Tykkäsin elokuvasta tosi paljon, suosittelen lämpimästi Johnny Depp faneille, sillä jälleen loistava roolisuoritus. Jos Pirates Of The Caribbean-elokuvat ovat tuttuja niin nähtävillä tuttuja elementtejä esimerkiksi kävely- ja puhetyylissä. Tunnelma on hyvinkin tuttavallinen, niin kuin ainakin itselläni lähestulkoon aina kun katson elokuvia, joissa Johnny näyttelee.  Elokuva oli muutenkin hieman samanhenkinen kuin suositut merirosvomeininkielokuvat, niin kuin voi olettaakin. Sopivasti huumoria, toimintaa ja romantiikkaa. Ihan mahtavaa.

6 kommenttia:

 1. Kiivan Tyttöjen juttuja! Ei tuota biisiä kai ihan kovin moni tiedä :) Soi aina itelläkin päässä jos vietetään tyttöjen iltaa tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se kauheen yleinen ole, mutta sanotukset aivan mahtavat ja yleensä sopivat tilanteeseen paremmin kuin hyvin ;)

   Poista
 2. Tyylikäs asu.Mk balleriinat ovat todella ihanat :)

  new post
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oli ihana iltapäivä kyllä! <3 Huomenna jo sitten nähdäänkin taas ;)

  VastaaPoista