torstai 15. elokuuta 2013

ROADTRIP PART 2


Hei! Jatkoa edelliseen osaan matkastamme. Päätin tehdä tästä kuitenkin kolmeosaisen, sillä kuvia on valtavasti enkä halua karsia niitä turhaan liikaa pois enkä tunkea yhteen postaukseen tsiljoonia kuvia. Matka Ruotsin puolelta Kööpenhaminaan taittui kätevästi autolla, ja menimme vedenalaisen tunnelin läpi. Huikeeta! Saavuimme myöhään illalla perille Kööpenhaminaan, ja suuntasimme suoraan hotellille jossa söimme illallista. Ruuasta kylläisinä kipsuttelimme vielä kiertelemään lähiympäristöä, jotta saisi vähän vähemmän raskaan olon. Kadut olivat tunnelmallisia ja samoin useat rakennukset. Kierrellessä näimme päärautatieaseman, joka oli lähellä puoltayötä jo hyvin hiljainen.

 Mitään erityistä emme löytäneet. Yritimme etsiä tanssipaikkaa, jossa voisi hyvän nuorisomusiikin ja nuorten bilettäjien seassa nautiskella drinkit. Päädyimme aivan kammottavaan tanssimestaan, joka oli rähjäinen, kolkko ja hiljainen. Juoksimme samointein karkuun ja valitsimme varman vaihtoehdon, Hard Rock Cafen. Siellä drinkit olivat suuria eivätkä erityisen kalliita, tosin valitsin itselleni tosi omituisen ja pahanmakuisen yksilön. Tietysti :D Reunoilla ei ollut sokeria, vaan suolaa. Siinä vaiheessa on jo menty aika pileen siitä, mitä hain.


 Tivoli oli valaistu kauniisti ja odotimme jo innolla seuraavaa aamua, jolloin suuntaisimme sisäpuolelle kiertelemään laitteita. Mietimme jo, että ensi kerralla suunnitellaan reissu niin, että pääsemme Tivoliin ilta-aikaan kun on hämärää ja valaistukset joka puolella paikkaa. Vielä kymmenen jälkeen illalla kaduille kuului iloisten ihmisten ääniä aitojen sisäpuolelta, paikka kun on arkisinkin yhteentoista asti auki.
 Väsyneet matkalaiset saapuivat hotelli Imperiumiin, joka oli varsin viihtyisä.
 Onneksi osaa nauraa huonolle tuurille, sillä saimme koko hotellin ainoan rikkinäisen ikkunan :D

Sitten höyhensaarille..

 Seuraava aamu on luksusta, kun sen aloittaa hotellin aamupalalla ja vaahtokylvyllä hyvän musiikin soidessa taustalla. Nautin kerrankin hetkestä, mitä harvoin osaan valitettavasti tehdä. Tiesin kai, että lähdön hetki lähenee.

 Jätimme matkalaukut hotelliin kirjautuessamme ulos. Meillä oli vielä koko päivä aikaa oleilla Tivolissa ennen lentokentälle lähtöä.
 Löysimme ihanan lelukaupan, jossa oli söpöjä Masi-leluja. Pääasiassa kaupan idea oli kuitenkin ostaa Teddy-karhu ja kauppa oli täynnä niille suunnattuja asuja. Asuja oli mahdottoman paljon ja olisin varmasti ollut aivan innoissani lapsena moisesta touhusta. Olin nytkin jo harkitsemassa nallen ostoa, mutta hillitsin itseni.

 Tämä jos mikä, on Disney fanin mieleen. Liikkeessä oli muitakin Disney-asuja joita pehmonallelle oli tarjolla. Hetken ihailujen jälkeen oli kuitenkin aika siirtyä jonottamaan Tivoliin sisälle.
 tuitui Tivolin jonossa.

 Päästyämme sisään olimme molemmat ällikällä lyötyjä. Paikka oli UPEA. Rakennukset olivat kauniita, puhumattakaan kaikesta siitä vihreydestä, kukista ja suihkulähteistä. Mitkään kuvat eivät tuo esille sitä mitä näimme omin silmin, mutta se vakuutti. Jäi Linnanmäet ja muut ulkonöllisesti aika hännille.


 Wuhuu, sitten suunnataan kohti laitteita!


 ...tai sitten ei! Arvata saattaa, että pubin ohi ei voi kävellä pysähtymättä. Laitteet saivatkin odottaa, sillä nyt oli aika istahtaa siidereille.

Kierros oli vasta alkamassa ja kartan perusteella käytävänä näytti olevan monen monta paikkaa. Tivolin valloitus oli alkanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti