maanantai 19. elokuuta 2013

ROADTRIP PART 3

 Matkamme kolmas ja samalla viimeinen osa jossa esittelen vähän huvipuistoa ja tietenkin lopuksi lentokenttäshoppailut! :)

Onneksi huvipuistossa jonot eivät olleet kovin pitkiä ja odottelu oli jopa mukavaa, kun sääkin oli lämmin.


 Vuoristorata oli tietenkin loistava, ne ovat aina olleet suosikkilaitteitani huvipuistoissa.
 Kävimme heti perään toisessakin vuoristoradassa, tosin tämä kieppui pää ympäri ja oli aika paljon hurjempi, joten ei tullut tietenkään kunnon vanha vuoristorata-meininkiä niin kuin aiemmassa laitteessa. Oli tämäkin hupaisa, mutta tähän saimmekin jonottaa kaikista laitteista kaikkein pisimpään.
 Puhuin edellisessä postauksessa paikan kauneudesta ja tässä siihen liittyen vähän lisää. Suihkulähteet ovat niin upeita ja tällaisia näkymiä sai katsella kaiken aikaa kävellessä paikkaa ympäri.
 Polun varrella oli purkka-automaatin näköinen kone, josta sai jonkun pikkurahan laitettuaan kasan kaloille tarkoitettua ruokaa. Vedessä vilisi karppeja ja tietenkin myös lokkeja, ja nämä taistelivat kiivaasti kuka saa ruokaa. Mekin ostimme pari satsia ja oli oikeasti kivaa ruokkia niitä.

 Monia muitakin lintuja tuli paikalle, mutta kaikille nirsoilijoille ei suinkaan koiranpapsujen näköiset nappulat kelvanneet ;D

 Pysähdyimme syömään pieneen ja tunnelmalliseen italialaiseen paikkaan, jossa tilasimme maukkaat pitsat. Tarjoilija oli oikein ystävällinen ja ruoka erinomaista.

 Ja tässä tulee koko puiston suosikkini! Rasmus Nallen pannukakkupaikka! Hihkaisin jo nähtyäni paikan ulkoa päin, sillä hauskat hahmot toivat palavan halun päästä sisään katsomaan mikä ihmeen paikka tuo oikein on.
 Lapsenomainen pirtsakka sisustus oli mieleeni ja se oli tosi kodikas.
 Pannukakkuihin sai valita vaikka minkämoista täytettä ja me valitsimme jonkin sortin suklaabanaanitäytteen ja smoothiet kyytipojaksi. Täälläkin palvelu oli ystävällistä ja jotenkin kuppila oli ihan kuin oma pieni maailmansa.

 Pannukakku oli tosi herkullinen ja tosi iso, jaksoimme ruoan päälle syödä thomaksen kanssa vain yhden kappaleen puoliksi ja olimme varsin tyytyväisiä, ettei tullut tilattua kummallekin omaa. Jäin kaipaamaan tätä paikkaa. Lapsi mikä lapsi ;)
 Päivä hujahti nopeasti ja pian oli aika suunnata kohti lentokenttää. Juuri poislähtiessä huomasin vielä hauskan satupaikan. Paikka osoittautui laitteeksi, jossa pääsee tutustumaan H.C. Andersenin satumaailmaan. Aarrearkku-koppi jossa istuttiin kiidätti meidät läpi useiden tuttujen satujen. Tila näytti pieneltä, mutta se oli hyödynnetty loistavasti ja taas pudisteltiin päätämme Suomen vastaaville laitteille. Kaikki oli viimeisen päälle laitettu.
 Esimerkkinä satu Ruma Ankanpoikanen. Veikkaan, että aika monelle satusetä on tuttu omasta lapsuudesta ja voi sitä nostalgian määrää!

Prinsessafiilis!
 Onneksi tulimme lentokentälle hyvissä ajoin, että sain riittävästi aikaa kierrellä kaupoissa. Varasin ehdottomasti liian vähän rahaa mukaan, mutta eipähän ainakaan voinut törsäillä liikoja.. muistelimme matkaamme ennen lennon lähtöä ja pohdimme kuinka odotus tulevasta matkasta onkin pian vain yksi kiva muisto monien joukosta.
 Heihei Kööpenhamina!
 Matkalukemiset!
 Vaaleanpunaisen värin rakastajana täytyy sanoa, että sivu oli mieluinen. Moni sanoo aina, että vaaleanpunainen on ''pissisväri'', pyh sanon minä!

Onkin hyvä lopettaa siihen, että paluu arkeen tuli välittömästi lähestyttäessä Helsinkiä. Vettä ja ukkosta, olipa ''mukava'' palata kotiin ;)
 Mitäs sitä tulikaan shoppailtua...
 Iso kasa ihania alusvaatteita!
 Ja kolmeosainen laukkutsydeemi, joka on tosi kiva ottaa vaikka reissuun mukaan! Ja kuosiki oli yllättäen aika mieluinen ;-)
 Aivan ihana Guessin käsikoru, joka sopii korvakoruihini.

Tällainen reissu. Muistelen vieläkin kaikkea tapahtunutta hyvällä mielellä ja oli kiva irtautua hetkeksi arjesta. Suosittelen lämpimästi kaikille käyntiä Kööpenhaminassa, etenkin siellä Tivolissa syömässä pannukakkuja! Helsinki on tänäänkin sateinen ja nautin vapaapäivästäni. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. voi ihanaa! mäki haalveilin road tripistä tänä kesänä mut ei aikaa riittäny...ehkä ens kesänä :)

  www.reasontobeme.bogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana koru. :)
  Tää sun blogin tausta on aivan ihana.Miten sait tehty blogin taustan erinlaiseksi ?

  http://kaika85.blogspot.fi/2013/08/shorts-from-diesel.html

  VastaaPoista