maanantai 30. syyskuuta 2013

Kesä pakettiin

Ajattelin koota kesän pakettiin yhteen postaukseen, jotta voin myöhemmin muistella mennyttä kesää 2013. Samalla voitte kaivella omatkin parhaat kesämuistonne uudelleen mieliin, ehkä tämä hieman lämmittää ainakin mieltä tänä syksyisenä iltana. Kesä oli ihana, vaikka aika työpainotteinen. Nyt kuitenkin suuntaan katseeni jo kohti talvea, josta myöskin pidän kovasti.

Muistellaan nyt kuitenkin hetki mennyttä...Grillaushetkiä mahtui kesään useita, mutta mieleenpainuvin lienee Juhannuksena ihanan ystäväni Sinin kanssa. Tottakai kun me häärätään ruoan parissa, ruoka oli hiukan mustaa, köh. 


Ihanat kesäiset juomat


Juhannus, jonka sain onnekseni töistä vapaaksi ja pääsin viettämään sitä kotiin Rääkkylään. Edustava kuva tosiaan, hah! Saunafiilikset. Juhannukseni koostui hyvästä seurasta,musiikista,juomasta ja rannassa kokon äärellä tunnelmoinnista. Perinteistä, mutta ihanaa.


Punapäiden yllätysreissu ystävien luokse jonnekin päin Helsinkiä, joka oli tuntematon! Joskus on niin hauskaa, kun ilta onkin niin paljon unohtumattomampi kuin mitä aluksi oletit. Orpo olo vaihtui mitä parhaimpiin juttuihin ja saimme myöskin uusia kavereita tältä reissulta! Ei voi valittaa. :)


 Reissu Aulangon kylpylään Thomaksen kanssa.  Ensimmäistä kertaa Lilykin oli mukana kylpyläreissulla.


 Keskiaikamarkkinat, ensimmäistä kertaa elämässäni! Ja sieltä mukana tulleet turhat mutta aika osuvat ostokset :D


 Ylioppilasjuhlat ja itse itselleni lahjaksi ostettu mainio shamppanja, jonka sain myöhemmin jakaa kahden ystävän kanssa. Jonkun kivan asian jakaminen muiden kanssa on oikeasti parhaita asioita, joita tiedän. (Vaikka harkitsinkin tovin juovani pullon yksikseni kotona eh)
 Rannalla oleilua.

 Koti on maailman paras paikka, kesäpäivän viettoa Rääkkylässä vanhempien luona.

 Korkeita korkoja

 Märkiä hetkiä Linnanmäellä!


Useita kahvihetkiä

 Paljon kesäisiä marjoja

 Tyttöjen juttuja on......kuohuviiniä ja sinkkuelämää!

 Laivamatka Tukholmaan ja siitä ajomatka Kööpenhaminaan. Tästä kerroinkin enemmän aiemmissa postauksissa.

 Romantiikkaa
 Lily ja sen ensimmäinen kesä!
 Paljon kuvailua yleensä punapääsiskoksen kanssa ;)
 Tunnelmointia meren rannassa,
 Meidän ykkösjuttuja kesässä on kyllä piknikit. Sallan kanssa harrastetaan näitä aina niin paljon kun suinkin ehditään! Miun mielestä nämä ovat melkein parhaita tapoja nauttia kesästä täysin siemauksin.
 13-vuotiaan tytön keksimä haave muuttui todeksi. Todellakin mieleenpainuva hetki, ihka ensimmäinen LV laukkuni, ja on ollut kovassa käytössä pitkin kesää!
 Työt! (Oli sielläkin joskus ihan hauskaa, kiitos ihanille asiakkaille!)
 Vietin kesällä paljon aikaa Kaivopuistossa. Sinne oli kivaa mennä syömään jäätelöä, istuskelemaan kallioille ja ehkä pistäytymään Mattolaiturilla.
 Shoppailua äidin kanssa Stockmannilla ja tietenkin välietappi viinilasillisille. Nautin aina olostani äidin kanssa, odotan jo hänen seuraavaa vierailuaan tänne Etelä-Suomeen.

 Puistoilut kivassa seurassa, tässä mukana Salla ja Jussi. Juurikin tämä ilta jäi erityisesti mieleen kun ilta jatkui ja jatkui, eikä kukaan tylsäillyt. Jotain tosi mieleenpainuvaa siinä oli.
 Ihanan Jennin kanssa vietetty päivä kaupungilla kierrellen ja lopuksi vielä käynti elokuvissa.

 Itsetehty mansikkakakku. Kesäistä!

 Reissu Melissaa tapaamaan Tampereelle. Kävimme yhdessä illalla Lumous festareillakin, josta olimme jo monen vuoden ajan puhuneet. Näemme niin harvoin, että yhteiset hetket jäävät aina hyvin mieleen.

 Lilyn synttärit ja ensiuinti

 Summersound festivaalit. En ollut käynyt festareilla moneen vuoteen joten tänä vuonna kävinkin jopa kaksilla festareilla, ehkä alan ottaa kiinni menetettyjä vuosia tällä saralla. Hyvää musiikkia, ei se enempää selittelyjä kaipaa.

 Toiset festarit, nimittäin Weekend festarit. Tämä oli ehkä koko kesän mukavin päivä jos olisi pakko valita yksi. Armin van buuren oli loistava, seura parhautta ja päädyimme festareiden jälkeen vielä Swengiin kun törmäsimme koulukavereihin sporapysäkillä. Pidän näistä illoista, jotka eivät lopu lyhyeen. Nautin!

Hyväksi lopuksi; useammat lettu/vohvelikestit tuli pidettyä kesän aikana. Kuka nyt ei pitäisi näinkin viattomasta ja mukavasta ajanvietosta, kun vielä tekemisen lisäksi saa vatsan täyteen jotain hyvää!

Tässä miun kesä 2013, nyt voin hyvillä mielin tallustaa kohti talvea! :-)

4 kommenttia: