perjantai 18. lokakuuta 2013

Preparing for winter

Takki, Vila

Tarvitsin takin, jota voisin nyt kylmentyneillä ilmoilla käyttää pääasiassa arkitakkina esimerkiksi töissä lasten kanssa ulkoilessa. Löysin Vilan edullisen takin Hulluilta Päiviltä, ja ostettiinkin suosikkitytön kanssa sieltä sitten kumpikin samanlaiset. Mitäs me samispunapäät enää voidaan hävitä ;) Takki on sopivan lämmin ja pitää tuulta, mutta jos laittaa enemmän alle vaatetta se sopii hyvin vielä tätäkin paljon kylmemmille keleille. Ja pääsin eroon ikuisesta kirouksesta ostaa vain mustia takkeja, jes! 


Kengät, Michael Kors
Omistan suhteellisen monet parit kenkiä, myönnän itsekin. Järkytyin kuitenkin tajutessani, ettei korottomia pareja löytynyt yhtäkään näille keleille. Kaikki matalat kenkäni koostuvat lähinnä balleriinoista ja lenkkareista. Etsin jotain tyylikästä, mutta käytännöllistä. Hullut Päivät ja Michael Kors vastasivat tarpeisiini, olen enemmän kuin tyytyväinen. Käytän kenkiä oikeastaan joka päivä ja ne ovat taivaalliset jalassa.

Niiden saaminen ei kuitenkaan ollut ongelmatonta, mikä varmaan ei ihmetytä kun puhutaan Hulluista Päivistä. Moni muukin tuli noutamaan omaa pariaan kenkäosastolle ja naiset taistelivat jälleen löytääkseen oman kokonsa. Kierreltyäni aikani löysin periaatteessa itselleni kokoa liian suuren parin. Totesin kuitenkin, että on ihan järkevää jättää varaa myös villasukille. Nuo eivät todellakaan ole säiden kylmentyessä lämpöiset ilman lisäsukkakerrosta. Onni siis tavallaan, etten löytänyt 38 kokoa. Kuitenkaan ne eivät ilman villasukkiakaan ole _ihanliiansuuret_ vaan niillä pistelee menemään paremmin kuin hyvin. 


Pipo, Minimum
 Huivi vilahtikin jo eräässä aiemmassa postauksessani, mutta ostin jo aikaa sitten myöskin harmaan pipon. Kaipailin pipoa tupsun kera ja löysinkin mieluiseni sattumalta Stockmannilla kierrellessäni. Mikä lie harmaa kausi menossa. Pohdin pitkään mustan ja harmaan välillä, mutta kaverini Wale valitsi harmaan puolestani. Miehet ovat toisinaan hyvä valinta shoppailuseuraksi, niin suuri osa jahkailusta saadaan karsittua pois! :D

Huivi, H&M
 Rakastuin harmaan huiviin niin paljon, että päätin napata H&M:ältä myös saman huivin erivärisenä matkaan. Saapahan vaihtelua pukeutumiseen talven keskelläkin edes asusteiden avulla.

Takki, Tommy Hilfiger
 Tänä vuonna halusin olla aikainen (muiden mielestä varmaan oikeaan aikaan) mato, kun lähdin etsimään kunnon talvea varten lämpöistä toppatakkia. Olen siis tosi nirso näiden suhteen. Musta mieltymys otti vallan jälleen. Lisäksi takin tuli olla istuva, oikean pituinen ja hupussa piti olla karva. Pepun peittävä yksilö on passeli, ettei tarvitse aina miettiä mihin istuu ja pelätä näyttävänsä pissahousulta. Hypin riemusta löytäessäni sopivan yksilön, joka tuurillani oli tietenkin koossani loppu keskustan One Waystä, mutta päättäväisin mielin suuntasin Itäkeskukseen ja löysin kuin löysinkin omaa kokoani sieltä.


 Lopuksi jotain ihanaa ja leppoista hytisevälle sisäkissalle. Jumpperi! Tämä on niin lämpöinen ja mukava, että ei ole tosikaan. Sain vielä hyvään hintaan kaveriltani. Näpyttelen nytkin tässä tätä tekstiä tämä possupuku päälläni.
Jumpperi, Second hand (Ziperall)
TULKOON TALVI, MIE OON VALMIS!

6 kommenttia:

 1. Tuollainen haalari on kyllä maailman paras oloasu. Itse sain ukolta sellaisen lahjaksi joskus viime talvena ja voi kuinka se lämmittääkin talvella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tää on yks parhaista ostoksista pitkään aikaan :-)

   Poista
 2. Pisti naurattaan, tällä puolella ruutua istutaan täsmälleen samanlaisessa haalarissa ;D Mulla palelee aina eniten alaselkä joten tää potkupuku on ihan ässä!

  Hyvännäkösiä talvivaatteita oot löytänyt, jotain tuontyylistä takkia itsekin etsiskelen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo toi jumpperi on kyllä ihan unelma kotona löhöilyyn! :-) noita takkeja tosiaan Vila myy, oli vaaleena, punasena ja mustana mut ajattelin että punanen on liian räikee ja musta liian tylsä :D

   Poista
 3. Tuommoset takit ja löhöilypuvut ja kaikenmaailman luis vuittonit on niin nähty :) Minusta tuntuu, että sun vahvuutesi voisi olla kokemuspuolella. Itseäni ainakin kiinnostaa lukea matkoista, sisustuksesta, juhlien järjestämisestä jne. Turha sun on jotain MK-kenkiä, Tommy Hilfigeriä jne. mainostaa! Se mitä siä ite koet ja näet ja teet on paljon mielenkiintosempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogissani kerron elämästäni ja ihan kaikista sen osa-alueista. Siihen sisältyy sisustus, vaateostokset, yleinen mietiskely ja kaikki muu höpöttely. Ne kaikki on yhtä lailla osa sitä, mistä olen kiinnostunut ja mistä haluan kirjoittaa.

   Poista