tiistai 1. lokakuuta 2013

''Shopping is cheaper than a psychiatrist''

pssst! Ensimmäistä kertaa ostin jotain harmaata ja tykkään hirrrmuisen paljon!
 Heippa vaan! Ajattelin tehdä vielä teille postauksen ja kertoa kuulumisista ennen nukkumaanmenoa. Täytyy muuten sanoa alkuun, että ihminen voikin jäädä typerään peliin koukkuun. Kyseessä Facebookin kautta pelattava Papa Pear Saga, jossa yritän madellen epätoivoisesti edetä ja koukussa pahinta on se, että kun elämät on loppu niin sitä ihminen orjamaisesti tuijottelee sekuntikelloa, joka kertoo kuinka monta (parhaimmassa tapauksessa kuinka montakymmentä) minuuttia aikaa on vielä siihen kun saat elämän lisää jatkaaksesi pelaamista.
Kun ilta alkaa vaihtua yöksi, tämä on ainakin mainiota ajan tappamista, kun höyhensaaret tuntuvat vielä kaukaiselta ajatukselta.
 Olen aloittanut uuden työn lastenhoitajana ja olen kyllä pitänyt työstäni paljon. Hoidan siis kahta lasta perheen kotona. Vaikka lapset voivat olla henkisesti uuvuttavia silloin tällöin, koen työni olevan palkitsevaa. En ole epäillyt hetkeäkään ettei tuleva ammattini tulisi olemaan lasten ja nuorten parissa, mutta tarkka suuntautuminen on vielä hieman hämärän peitossa. Sitä odotellessa voi saada oivaa työkokemusta ja tietenkin arvokkaita muistoja. Lapsiin kiintyy todella voimakkaasti, hirvittää jo valmiiksi kuinka vaikea viimeinen työpäiväni tulee joskus olemaan. Arkeen saa kuitenkin piristystä pienilläkin asioilla. Miulla piristykseksi toimivat hyvä ystävä ja shoppailu aamupäivästä iltapäivään ennen töiden alkamista.

Päädyimme Sallan kanssa jälleen kerran kiertelemään putiikkeja ja vaihtamaan kuulumisia. Mietiskelimme yhdessä miten vähän aikaa nykyisin on enää kunnon illanviettoihin tai koko päivän kestäviin näkemisiin. Arkikiireiden lomassa vapaa-aika riittää energian puolesta enää vain toimettomuuteen meritähti-asennossa sohvalla jonkin mitäänsanomattoman televisio-ohjelman pyöriessä taustalla. Joskus saa kuitenkin ravisteltua itsensä liikkeelle, ja kyllähän shoppailu ja ystävät saavat aina hyvälle mielelle. 

 Kauan mietiskelty Longchamp laukku kotiutui lopultakin luokseni, ja se on osoittautunut tosi käytännölliseksi arkilaukuksi. Kävin nappaamassa laukun mukaani Espalta Longchampin omasta liikkeestä. Parastahan näissä on se, että ne saa kätevästi taitettua kokoon. Vilauttelen laukkua jossakin toisessa postauksessa, mutta tältä reissulta kuvasaldoon jäi vain kassihehkutus.

 Nälkäiset kauppojen kiertelijät päätyivät Arnoldsiin herkuttelemaan. Vegetoast, limu ja donitsi olivat pitkästä aikaa tosi ihania, ja huh, miten täyttäviäkin! Yritän tällä hetkellä välttää suurempia herkutteluja pienoisen painonpudotustavoitteen vuoksi, mutta en voi totaalikieltäytyä kaikista herkuista, eikä tarvitsekaan! Olen saanut tavoitteita hyvin aikaan vaikka suonkin itselleni silloin tällöin herkkuhetkiä. (Tai itseasiassa aika usein... Tunnustus ;) )
Mukaan tarttui myös Ted Bakerin kuoret iPhoneen aiempien karvakuorieni tilalle. Oon tosi tykästynyt näihin, jotenkin niin söötit ja hempeät. Sain lopultakin samalla aikaiseksi hommata kuoriini kunnon naarmuiskusuojat, joten toivon nyt tälle kapistukselle pitkää ikää. Aikaisemmin kaikki puhelimeni ovat epäonnisesti hajonneet enemmän tai vähemmän parin vuoden sisään, mutta ehkä tässä on ensimmäinen positiivinen poikkeus. Oon siis oikeasti tosi rähmäkäpälä ja en osaa ehkä pitää kovin hyvää huolta tavaroista, sentään rehellinen tumpelo. 

Olen muuten aloittanut kämpässä sisustusrumban ja oon saanut tästä tosi paljon innokkuutta masentavaa syksyä vastaan. Odotan jo, milloin saan julkaista tänne teillekin asunnon uuden ilmeen. Pieniä muutoksia on jo saatu aikaan, mutta paljon on vielä tekemättä. Tunnun tarvitsevan aina jonkin projektin kontolleni, tempaisen uuden vaikka aina jostain tuulesta. Huomaan tässä, että ajatukset meinaa mennä myttyyn kirjoittaessa kun väsymys alkaa painaa. Ehkä jätän tämän höpötyksen tähän tällä erää, mutta palaan asiaan sisustushommista ja tietysti muustakin.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. Wau mitä kuvia! Nuo sinun hiukset on kyllä upeat <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan kirkas ja pirtee hiusväri :)


  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo huivi on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. h&m, ja löytyy kahdessa eri värissä.Itseltäni löytyy molemmat ;-)

   Poista