torstai 21. marraskuuta 2013

Pikkujouluilua

Käsikorut: Ted Baker, Guess
Kaulakoru: Glitter
 Nyt on taas pikkujouluiltu perinteisellä kattauksella; hyvää ruokaa, joulutunnelmaa, ihania ystäviä sekä tietenkin huippuhyvää(lue=vahvaa) boolia. Sain pitkästä aikaa läheiseni samaan paikkaan juhlistamaan alkavaa joulukautta ja kokonaisuutena nautin illasta paljon. Tietenkin kun me punapäät järjestetään jotain, on kiire varmistettu ja katastrofikin mahdollinen. Selvisimme kuitenkin järjestelyistä melkein ajoissa ennen vieraiden tuloa. Pitäisi opetella stressaamaan pikkasen vähemmän.

 Me koristeltiin näin hienot muffinssit, joihin jostain syystä kukaan ei meinannut uskaltaa koskea. Lisäksi tarjoilimme pasteijoita ja joulutorttuja sekä tietysti suklaata.


 Miun maailmanmatkaajatyttökin pääsi pyörähtämään paikalla oman ihanan,räväkän ja kovaäänisen persoonallisuutensa kanssa. ;)
 Naureskeltiin tyttöjen ja Christianin kanssa eteisen nurkilla että täällä me tytöt otetaan posekuvia ja muut jurottaa sohvalla ja ohikävelevät vieraat pyörittelevät päätään. Mutta kun kuvia on aina pakko saada!
 Joka kerta muuten kun yrittää ottaa ''ihanälyttömänhirveenupeitakuvia'' yli puolet kuvasaldosta on sitä että vähintään yhden pokerinaama on pitkän pokkapitäävenkoilun jälkeen pettänyt ja tässä kuva juuri ennen sen hetken tapahtumista. Ainakin saa paljon hyvää mieltä, kun katselee näitä epäonnistuneiden kuvien kirjoa myöhemmin tietokoneelta.
 Ihanat tyttöni, Salla ja Jenni. Odotan muuten jo innolla kun saan Jennin tänään luokseni taas kylään ja on aikaa vaihtaa kuulumiset ja tietysti juoruilla sydämensä kyllyydestä kaikki asiat maasta taivaaseen.
Mekko: Tiger Of Sweden (lainamekko hih)
Kengät: Äidiltä

Koko illan pöytää koristivat kauniit valkoiset ruusut, jotka sain Thomakselta neljävuotisen taipaleemme kunniaksi :-)

Koti tuntui juhlienkin jälkeen tosi lämpöiseltä, kun muisteli kaikkea mukavaa menneeltä illalta. Niin, siis tietysti jos sitä sotkun määrää yritti olla huomioimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti